vrijdag 21 december 2018

Zwembad suite

Een unieke suite met kingsize be open badkamer met whirlpool en rainshower. In een apart gedeelte bevindt zich uw privé zwembad. Hoorn staat bekend om haar rijke verleden tijdens de Gouden Eeuw, wij hebben er daarom voor gekozen onze suites te vernoemen naar beroemde of beruchte .

Alle onderstaande suites zijn voorzien van een Kingsizebed. Het heerlijke prive-zwembad met eigen sauna om even lekker bij te komen. Want in deze suites kun je samen ontspannen in een jacuzzi, sauna of privé zwembad of genieten van het adembenemende uitzicht.


Wanneer u de Top Secret Suite boekt, ontdekt u pas bij de check-in in welke.

Elk bedje aan het zwembad is bezet door ongemanierde gasten die er om uur 's ochtends een. Luxe suite met zwembad in de Provence. Hotelkamer met jacuzzi, sauna of zwembad. Klik nu op één van onderstaande buttons voor meer informatie of om direct . Altijd al eens in een suite willen slapen?


In deze luxe kamers voel jij je de koning te rijk. Met jacuzzi of zelfs een sauna, wie laat jij meegenieten van deze luxe? Valk Exclusief heeft verschillende hotels met zwembad.


Geniet van een luxe verblijf in één van onze hotels.

De luxe van een moderne villa, met zwemba jacuzzi, Turks stoombad en Finse sauna, luxe ingerichte suites met peperdure . De mytische sfeer van de minzame omgeving gaat over in de betoverende Elite suites met privé zwembad op Rhodos en omhult de gasten met een deken van . Waar in Nederland hebben we nog meer gave suites ? Zwembad suites ik weet niet goed wat ik me er bij voor moet stellen echt zwemmen . Onze plaats is gelegen in een natuurlijke omgeving met prachtig uitzicht op de Andaman Zee, Al onze kamers zijn . Hotels met privé zwembad: Sensimar Seaside Suites Met een verblijf in Sensimar Seaside Suites Spa leg je jezelf pas echt in de watten! Bed en Breakfast Suite-Buitenverwachting in Dongen is een boerderij (woonboerderij) met kamer. Luxehotel in Corsica, Cala di Greco, met uitzicht op zee en de golf van Bonifacio. Hotel met zwembad in Zuid-Corsica, modern .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts