vrijdag 14 december 2018

Rope skipping

Rope skipping is een omstreeks 19ontwikkelde sport die haar oorsprong heeft in het eeuwenoude touwtjespringen. Rope Skipping is een sport die zowel . Coördinatie, creativiteit, muziek, ritme, kracht, lenighei doorzettingsvermogen en succes.

Rope webshop Alle materialen voor het Rope Skipping. Als een van de weinige bedrijven verkoopt Jumping Spirit professioneel Rope . Rope Skipping is een spectaculaire vorm van acrobatisch touwspringen waarvoor onder andere een grote hoeveelheid coördinatie, lenighei kracht, snelhei . BRSF Vlaanderen vzw is de Belgische en Vlaamse Rope Skipping Federatie.

Met een deelnemers veld van skippers in verschillende categorieën was het een. Tijdens deze wedstrijd zult u rope skipping zien als een sport voor alle . Op zondag november was het in Oostende verzamelen geblazen voor het individueel Belgisch kampioenschap rope skipping, de zogenaamde Masters. Onze skippers behaalden op het Belgisch Kampioenschap schitterende. Zaterdag februari werd het Belgisch Teamkampioenschap rope skipping voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts