dinsdag 29 januari 2019

Gat in trampoline

Is de springmat van uw trampoline beschadigd? Zo wordt de springmat aan het frame van de trampoline bevestigd. Als er een keer precies op het gat wordt gesprongen, dan kan de complete mat scheuren.

Losse haken kunnen ook gerepareerd worden (tot haken). Een gat tot zo groot als een euromunt kan nog gerepareerd worden. Trampoline onderdelen voor uw trampoline vindt u hier.


Tear-Ai een ongekend sterk reparatieproduct!

Elastisch, permanent, extreem sterk, waterdicht, luchtdicht, en enorm veelzijdig. Gat in springmat of scheur in springmat of kapot randkussen? Lees alles over trampoline reparatie!


Ik zou het zeer zeker niet zelf gaan doen aangezien er wel flink op gesprongen wordt op zo'n trampoline.

Hoe te repareren van een Trampoline-gat Trampolines zijn een bron van plezier en bieden een gezonde activiteit voor mensen van alle leeftijden. Het is weer zomertijd en tijdens een wandelingetje in de buurt zie je ze weer in veel tuinen staan: de trampoline. Het gevaar bij het graven van een kuil of een gat zit 'm vooral in de hoeveelheid werk. Voor een trampoline lijkt het benodigde gat niet zo groot.


Als je vanaf de grond omhoog springt, dan kom je niet zo heel hoog. Maar hoe werkt zo'n trampoline eigenlijk? Door het eenvoudig graven van een komvormig gat in de grond onder de trampoline creëer je de benodigde springdiepte. Hoe een trampoline gat te repareren Trampolines zijn een bron van plezier en zorgen voor een gezonde activiteit voor mensen van alle leeftijden.


Op die wens 'sprong' de Stichting Kans voor een Kind goed in en Fay kreeg een heuse trampoline in de tuin en . Voor de allerkleinsten hebben we bovendien een fraai aanbod vrolijke springkussens en springkastelen. Kortom, bij trampoline-expert springt u een gat in de . Of wil je om een andere reden zelf een gat graven in jouw tuin? In het midden heeft het gat een diepte van cm. Hieronder vindt u de afmetingen van het gat voor de verschillende BERG .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts