woensdag 30 januari 2019

Personal training assen

PERSONAL TRAINING BIJ JAN POSTEMA FITNESS STUDIO. Ben jij op het punt aangekomen dat je een betere versie van jezelf wilt creëren? Het is de manier waarop je de bewustwording en mindset aanzet.

Dan pas neemt je hoofd de verantwoording voor de rest”. Een overzicht van gediplomeerde personal trainers in Assen. Zoek specifiek in uw buurt door uw postcode of straatnaam in te voeren.


Onze personal trainers kunnen u daarbij helpen.

Met een-op-een begeleiding en training op maat werkt u samen actief aan uw nieuwe gezonde en sportieve levensstijl! Bij CrossFit Assen zijn er twee verschillende abonnementen om aan te sluiten bij de. Neem dan contact met ons op om een personal training traject te starten. Bij fitAssen train je altijd onder begeleiding van jouw Personal Trainer.


Sportschool en Voedingcentrum Assen voor Personal Training en voedingadvies. Alle informatie over de tarieven van een personal trainer in Assen kun je gemakkelijk online vinden bij ons. Vind in Assen snel een personal trainer die samen met jou jouw doelstelling werkelijkheid maakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts