donderdag 10 januari 2019

Prijzen trimsalon

De prijzen die hieronder genoemd worden zijn richtlijnen. Elke vacht is anders, bij het brengen van het dier kan ik pas de exacte prijs bepalen. Prijzen trimsalon katten, prijzen trimsalon honden en prijzen trimsalon overige behandelingen.

De prijzen zijn inclusief nagels knippen, oren uitplukken en reinigen, anaalklieren behandelen,. Staat uw ras er niet bij, vraag het dan even na bij de trimster. Voor bijna iedere hond (ras of geen ras) is een bezoekje aan de trimsalon aan te raden.


De prijzen kunt u vinden bij 'tarieven'. Ik heb vanmiddag mijn mix shih tzu naar de trimsalon gebracht. Had de vacht goed los, het is nogal een fijne en makkelijk klittende vacht. Dus om de maanden gaat nina naar de trimmster, en die verhoog elke . Prijzen zijn op basis van een complete behandeling Inclusief wassen en föhnen, het knippen van de nagels en het reinigen van de oren.


Trimsalon Conny is gevestigd in een dierenartspraktijk. Hierdoor is er altijd een dierenarts . De volgende prijzen zijn richtprijzen die ik hanteer in de hondentrimsalon. De prijs kan veranderen als de behandeling langer duurt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts