donderdag 10 januari 2019

Zwembad de houtvaart haarlem

NB Op woensdag april zijn de zwembaden gesloten i. Na april is er geen voorverkoop meer! Er is geen voorverkoop meer mogelijk, .

Of je nu komt om baantjes te trekken, of dat je kinderen toe zijn aan het halen van hun zwemdiploma: bij zwembad De Houtvaart in Haarlem bieden wij plek voor . Het leukste zwembad van Haarlem en omstreken. Korte eenvoudige versie - De Houtvaart is een verwarmd openluchtzwembad in Haarlem - Zwemmen. De Houtvaart is een monumentaal openluchtzwembad in Haarlem.


Het zwembad werd voorzien van water door een waterbassin boven de ingang. De Houtvaart; enig en uniek openluchtbad in Haarlem! De Houtvaart is een sober zwembad en heeft geen zonnestudio of jet-stream bubbelbad. De Houtvaart is een gemeentelijk zwembad dat gebouwd is in 1927.


In de oorspronkelijk opzet zwommen mannen en vrouwen gescheiden, er waren aparte . Tijd om die bikini weer uit de kast te halen. Wat zijn de beste zwembaden in eigen land om een afkoelende . De Houtvaart anno 201 nog steeds in gebruik. Foto: Annemarieke Verheij , september 2016.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts