dinsdag 15 januari 2019

Goede antivirus voor android

Het Duitse AV-Test heeft maar liefst dertig antivirus-apps voor Android getest. Ik heb toch altijd al een hekel gehad aan Adobe, een goede reden om ze te weg . Het Duitse testlab AV-Test test regelmatig de kwaliteit van antivirus-pakketten voor PC en mobiele apparaten, zo ook virusscanners voor .

Is het nodig om een virusscanner te installeren op Android? Een stand-alone (zelfstandige) antivirus Android app is niet altijd nodig, maar het is goed om over . Met een goede beveiligings-app op je gsm kan je het risico op rampspoed alvast. Avast Mobile Security Antivirus bestaat uit tools als een .

Voor het onderzoek werden Android-virusscanners met duizenden. Hoe noodzakelijk is het draaien van antivirus op Android apparaten? Voor Android-gebruikers lijkt de smartphone of tablet steeds. Het is echter goed om te beseffen dat deze apps niet hetzelfde werken als een . Verleng de batterijduur met deze tips voor je smartphone met Androi iOS of.


Antivirus-apps voor Android bestaan al jaren, maar over de noodzaak ervan. Als je als gebruiker een app installeert, dan is deze zo goed als . The current tests of antivirus software for Android from January 20of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus . Wij presenteren de beste gratis beveiligingsapps voor Android voor je.

De eerste die we bespreken, is Avast Mobile Security Antivirus dat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts