woensdag 30 januari 2019

Hiit interval training

High intensity interval training (HIIT), is een training strategie, welke bedoeld is om prestaties te verbeteren met relatief korte trainingen. High Intensity Interval Training (HIIT), is een trainingsvorm waarbij vooral het cardiovasculaire systeem getraind wordt. HIIT training is gebaseerd op kortdurende . Wil jij vet verbranden met behoud van kracht en spiermassa?


Met hoge intensiteit interval training (HIIT) behaal je meer resultaten in minder tijd! Als jij al fan bent van High Intensity Interval Training, dan weet je: het is een snelle en effectieve workout. Mocht je de buzz hebben gemist: bij HIIT worden korte .

HIIT (High Intensity Interval Training) is eigenlijk net zo als seks: kort, intensief, plezierig en zorgt voor een hoge hartslag. Het is een relatief nieuwe en zeer waardevolle tegenhanger van cardiotraining die werkt. High Intensity Interval Training (HIIT) is ook niet de . Een HIIT training bestaat uit een aantal intensieve intervallen gevolgd door een rust periode.


De intense trainingsperiodes kunnen tussen de 5 . HIIT staat voor 'High-Intensity Interval Training'. Het is de afgelopen jaren zo'n beetje het favoriete woord van veel fitness experts. The magic of high intensity interval training (or HIIT, for short) is that it keeps your body burning fat even after you leave the gym.


Uit onderzoek is gebleken dat High-Intensity Interval Training vele.

HIIT is prima te combineren met een druk leven, omdat je maar korte tijd .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts