dinsdag 29 januari 2019

Mindfulness voor beginners

In Mindfulness voor beginners beschrijft Jon Kabat-Zinn de essentie van mindfulness. In vijf delen beginnen, volhouden, verdiepen, rijpen en oefenen komen de .

In vijf delen – beginnen, volhouden, verdiepen, rijpen en oefenen . Let dan op de meest voorkomende fout die de meesten snel maken. Mindfulness best-seller auteur Marisa Garau legt je uit hoe. Er wordt op dit moment erg veel geschreven over Mindfulness en menigeen heeft hier wel een mening over.

Mindfulness voor beginners van Jon Kabat-Zinn is het boek voor wie meteen aan de slag wil met mindfulness, of zich opnieuw wil laten inspireren. Een praktische en makkelijke oefening, gebaseerd op mindfulness, om het hoofd leeg te maken. Mindfulness en de meditatie technieken die je daarbij gebruikt zijn er op gericht dat je 1 van je aandacht kunt richten op het hier en nu.


Mindfulness voor beginners bevat vijf geleide meditaties uit Kabat-. Zinns wereldberoemde mindfulnessprogramma. Je kunt deze medita- ties oefenen met . Hieronder lees je drie meditatie oefeningen voor beginners die je op weg helpen om te beginnen met mediteren. Een stapel werk op je bureau, een werkplek met kakelende collega's, je kind is niet te genieten en schopt stennis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts