woensdag 16 januari 2019

Yogaschool valkenswaard

Welkom bij Yoga School Valkenswaard Wij bieden een gevarieerd programma aan van diverse vormen van Yoga voor jong en oud. Na een drukke dag weer heerlijk tot rust komen? Flexibiliteit en kracht opbouwen terwijl u werkt aan uw innerlijke rust?

In Eindhoven de individuele sessies en in Valkenswaard in de groepslessen Maar ook op locatie , indien nodig, verzorg ik de . LaToja is een studio voor Sport, Ontspanning en Bewustwording in Valkenswaard. Voor streetdance, dance, zumba, spinning, yoga, pilates, nia. Vanaf maandag september geven Irma Janssen en ik yoga meditatielessen in de prachtig gelegen herenboerderij De Bunker in Valkenswaard.

YogaStar is een kleine yogastudio in Valkenswaard waar persoonlijke aandacht voorop staat. Ik ben Linda van Hirtum en na enkele jaren enthousiast met yoga . Yoga School Valkenswaar Valkenswaard: lessen yoga vrij in te plannen bij Yoga School Valkenswaard met keuze uit verschillende yogavarianten: vind je . Kom een kijkje nemen in de wondere wereld van yoga. Voor yoga hoef je niet lenig te zijn en . ACHT lessen Yoga vrij in te plannen bij Yoga School Valkenswaard voor zowel beginners.


Altijd al eens benieuwd geweest hoe het is om Yoga te ervaren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts