donderdag 10 januari 2019

Optrekstang maken

Met een optrekstang ofwel pull-up bar kan je meerdere typen pull-ups. Optrekstangen zijn de ideale manier om in vorm te komen en een sterk en gespierd bovenlichaam te krijgen. Pull up Bar - Doorway Gym Xtreme - Optrekstang.

Wij verkopen optrekstangen en chin-up bars voor aan het plafond of aan de muur. Voor- en nadelen zelf pull up bar maken. Welke oefening kun je doen en welk materiaal en gereedschap heb je nodig.


Ben ik eens aan het kijken of zoiets ook zelf te maken is.

Ik zat te denken aan balken met een staaf erdoorheen in de tuin neer te zetten. Deze multifunctionele optrekstang (dakmontage) is ideaal voor chin ups, pull ups. De pull up bar, chinning bar of de optrekstang, hoe je hem ook wel wilt noemen,.


Wanneer het niet mogelijk is om gebruik te maken van muurbevestiging is het . Op zoek naar een optrekstang, ook wel bekend als pull-up bar of chinning bar? Vergelijk het ruime aanbod optrekstangen online en bestel .

Ben je op zoek naar meer dan alleen een optrekstang? Bekijk dan even onze Crossfit Stations, deze kunnen wij op maat maken, er kunnen dus zoveel . Inderdaa dat is ook een van de problemen van zo'n optrekstang en in een speeltuin wordt je inderdaad ook een beetje raar aangekeken lijkt . Koop of Verkoop optrekstang op Marktplaats. Monkey XL een Nederlands product is; je op maat van alles kunt laten maken door ons; Monkey XL je graag helpt bij het realiseren van een ontwerp; wij ook . Wanneer je als bezoeker gebruik blijft maken van deze website geef je hiermee toestemming voor het . Daarmee kun je de oefening zo zwaar maken als je wilt tot een gewicht.


In dat geval is het zonde van je geld om een optrekstang te kopen. Er dient waarschijnlijk een stang van . De pull up bar is in feite een ander woord voor chinning bar of optrekstang. Tot slot zijn er ook optrekstangen die aan de muur worden opgehangen door.


Om u de optimale winkelervaring te bezorgen maken wij gebruik van cookies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts