woensdag 9 januari 2019

Trampoline 180 cm met net

Ronde trampoline met veiligheidsnet 1cm kopen? Trampolineland is gespecialiseerd in de beste ronde trampolines met net 180cm. De aanbiedingen voor een trampoline met net vind u op de pagina trampolines met veiligheidsnet.

Hulp nodig bij het kiezen van een trampoline 1cm? Etan Hi-Flyer Trampoline met veiligheidsnet 1cm + trapje. BERG Talent trampoline met veiligheidsnet rond - 1cm.


ThysToys Vangnet + Trampoline 1Groen.

ThysToys Trampoline 1+ veiligheidsnet 1cm Indien u besluit de trampoline niet in te graven, kunt u de . Met dit trampoline veiligheidsnet wordt het springen op een trampoline een stuk veiliger. Het vangnet is geschikt voor trampolines met een doorsnede van 1cm. LET OP: Dit veiligheidsnet is geschikt voor een trampoline met een diameter van 1cm. Veiligheidsnet voor trampolines met een diameter . Trampoline met veiligheidsnet - 2cm - groen. Salta Combo trampoline rond met veiligheidsnet - 2cm - roze.


Trampolines van 1cm vind je bij Trampolinestore. Ze zijn er in verschillende kleuren en worden standaard met een veiligheidsnet geleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts