woensdag 16 januari 2019

Lat pulley stang

De dubbele Lat pulley roeigreep is een stang die u gebruiken kunt in combinatie met uw pulley apparatuur. Doordat u met deze stang een totaal andere grip . Voordeelset EZ-Curl Stang, Triceps Bomber En kg Halterschijven.

Lat Pulley Attachment Voor Universele Halterbank Gorilla Sports. Het Lat Pulley Station is gemaakt van staal en belastbaar tot 2kg. Hij is in hoogte te verstellen en wordt geleverd incl.

Bestel de Enkele Lat Pulley Handgreep op Gorillasports. Product: lat pulley set voor montage aan plafond (dak of balk) gebruik: voor gebruik thuis. Barbarian Powerrack+Lat Pully,Bankje ,1Gewichten, Stang.

Deze lat pulley kun je bevestigen op elk kabelstation. Een van de meest gewilde machines waar deze op is te gebruiken is . De Lat Pull-down wordt meestal op één van twee manieren uitgevoerd: met de stang voorlangs en met de stang achterlangs. Lange halterstang, recht met een lengte van 1cm,binnenmaat cm, diameter van mm, met veilige . Kan bevestigd worden aan verschillende multi-stations. Je voert de lat pull-down op de beste manier uit als je de stang naar je borst trekt.


De 'ouderwetse' manier, waarbij je de stang in je nek trekt, isoleert de . De latissimus dorsi is de spier waar de lat pulldown oefening naar vernoemd is. De lat pull down EZ bar is net als de normale EZ-curl bar speciaal ontworpen om de bovenarmen te trainen. De stang moet de borst niet raken; er blijft een beetje afstand.


Deze stang hoort in principe bij iedere home gym.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts