donderdag 30 april 2015

Nas opslag voor thuis

Voor thuisgebruik is een NAS met twee schijfposities een goed. Met een NAS (Network Attached Storage) kun je vanaf alle computers, laptops,. Gebruik; Harde schijven inbouwen; Opslagcapaciteit; Aantal bays; Snelheid.

Wat een NAS (Network Attached Storage) is leggen wij je graag uit. NAS: veilige opslag voor back-ups of streamen in uw persoonlijke cloud. SSD's), dat u aansluit op uw thuis- of kantoornetwerk.


Het grootste assortiment Netwerkopslag (NAS) online bij MediaMarkt of in één van onze winkels.

Met een NAS sluit je (meerdere) harde schijven aan op het thuis- of kantoornetwerk. GB werkgeheugen; Geen opslagcapaciteit; 3. En wat is de beste NAS voor je thuisnetwerk? Ze vormen een centrale opslagplek voor video's, muziek, foto's en backups van je computer. Een NAS(Network Attached Storage) is een handig apparaat om in uw netwerk op te nemen. Zoals de naam al aangeeft is een NAS een opslaggeheugen dat verbonden is met je.


Het is simpel gezegd een harde schijf die je koppelt aan je thuisnetwerk . Hoe meer schijven, hoe groter de potentiële opslagcapaciteit, maar ook hoe duurder de NAS. Voor thuisgebruik vinden we een NAS met twee .

Een NAS is eigenlijk een externe harde schijf met netwerkfunctionaliteit. Wat voor opslagcapaciteit moet mijn NAS hebben? Nutellaah: De Synology DiskStation DS216play is een ideale 2bay-nas voor thuisgebruik of kleine kantoren. Simpel in gebruik met toch heel wat mogelijkheden. Ik ben opzoek naar een NAS voor mijn thuisnetwerk om bestanden.


Voor een gemiddeld thuisnetwerk is een NAS met twee schijven heel . Met een NAS krijg je heel veel opslagruimte en functionaliteit en. De packages zijn gelijk verdeeld tussen zakelijk en thuisgebruik, in de . Tips en advies bij het kopen van NAS-opslag. Een NAS is zoveel meer dan alleen een extern opslagsysteem voor uw digitale. Het voordeel van meerdere schijven is behalve een grotere opslagruimte, de . Een NAS voor thuisgebruik heeft ruimte voor één, twee of vier harde schijven.


SAN) systemen, waarbij de opslag (net zoals NAS) in . Dit is een (Synology) nas: een 'doos' met daarin harde schijven. Een nas is een opslagmedium wat in het netwerk opgenomen is. Wil je je thuis netwerk niet belasten met video streaming, wat een flinke impact heeft) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts