donderdag 23 april 2015

Zachte bal

Nijha is gespecialiseerd in zachte ballen voor scholen, gemeenten en verenigingen. Oefen en verbeter jouw voetbalvaardigheden met een mooie bal uit ons assortiment. Geef een voorzet naar je medespeler met een prachtige Puma of Adidas .

Geen pomp nodig, gewoon opblazen; Diameter en hardheid aanpasbaar; Kleine nopjes voor betere grip. Zachte schuimstof ballen zijn uitstekend geschikt voor gymnastiek en therapie en maken het voor kinderen gemakkelijker om nieuwe takken van sport aan te . Vergelijk het ruime assortiment ballen van de beste merken, o. Tennisbaanveger Universal Sport Quarzsand (Zacht).

Ajax of Feyenoor de stoerste basketbal en bal van Cars of. Speel de leukste balspelletjes met deze drie zachte tennisballetjes! Deze zachte bal met labels eraan, maakt een vrolijk rammelgeluidje zodra je ermee speelt. Deze zachte bal heeft verschillende stoffen en een muziekje.


Dit stimuleert de zintuigen, motorieke vaardigheden en leert oorzaak en . Makkelijk leeg te laten lopen om mee te nemen en weer te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts