woensdag 29 april 2015

Zwembad de koploper openingstijden

De zwembaden van Sportcentrum De Koploper beschikken over het Keurmerk Veilig. De Koploper heeft ruime openingstijden voor het banenzwemmen. Openingstijden; Tarieven; Vakanties en feestdagen.

Meer informatie over het recreatieve zwemmen in de zwembaden van Sportcentrum De Koploper. Voor alle openingstijden voor recreatief zwemmen kijkt u bij de openingstijden tarieven van Sportcentrum De Koploper. Voor de vroege vogels gaat het zwembad elke doordeweekse ochtend al om uur open.

Openingstijden zwembad in de herfstvakantie. Van maandag oktober tot en met zondag oktober 2016. Naast aangepaste openingstijden voor het recreatief zwemmen in. Voor u op pad gaat: controleer altijd de openingstijden bij de aanbieder.


In Sportcentrum De Koploper zijn vijf zwembaden gevestigd. In Zwembad de Koploper is er iedere vrijdagavond discozwemmen voor kinderen van acht tot zestien . Zwembad De Koploper openingstijden, prijzen, adres en meer! Klik om gratis onze volledige informatie te bekijken.


Zwembad de Koploper heeft behalve een recreatiebad ook een wedstrijdba een piratenba een. Openingstijden gelden voor het recreatiebad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts