vrijdag 10 april 2015

Fitness kwark

Bijna elke fanatieke krachtsporter heeft wel één of meerdere bakken kwark in zijn koelkast. Hoe kan het dat kwark zo populair is? Net als kipfilet, eieren en proteïneshakes is ook kwark één van de goedkoopste en gezondste producten in het dieet van een sporter.

Verschillende bronnen van goede eiwitten kunnen zijn, vlees, vis, gevogelte, maar ook magere kwark. Vandaag leg ik uit waarom kwark nou gezond is en waarom dit. Magere kwark (zonder een zoetsmaakje en vet) is een erg.


Kracht van Kwark Ben jij bezig met krachttraining of fitness en je eet geen kwark?

Kwark bevat veel eiwitten en heeft een goede uitwerking op . Kwark is erg gezon maar waarom is kwark zo gezond? Welk tijdstip kan ik het beste een halve kg magere kwark eten? Magere kwark bevat het hoogste gehalte aan eiwit in vergelijking tot volle kwark of bijvoorbeeld magere vruchtenkwark.


In dit blog bespreken we de effectiviteit van maaltijd timing. Hoe belangrijk is het nemen van een eiwit shake direct na je training, magere kwark voor het slapen . Kwark is uitermate geschikt voor sporters, maar wat is het verschil tussen magere en volle kwark?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts