dinsdag 7 april 2015

Imtech zwembad

Bestel uw extra voordelig Intex zwembad bij Heuts. Unieke zwembad aanbieding: ruim assortiment voor de laagste prijs. Verzendkosten maximaal 9 vanaf 5- gratis verzonden!

Opzetzwembad bestellen van een goed zwembad merk? Alle opzetzwembaden vind je op ZwembadenWebshop. Zwembad Bouwkundig Fonteyn 6x 3x 1cm. Zwembad Metaal Steel Excellent Ovaal 7x 3x 1cm.

Sport outdoor - imtech zwembad. Imtech heeft de verwarmings- en koelingsinstallatie van de sporthal en het zwembad gerealiseerd en zal deze de komende jaar exploiteren. Deze zwembaden hebben een stevige metalen frame en is eenvoudig op te zetten, zodat je . Hier vindt u alle gebruikershandleidingen van de beschikbare Intex zwembaden. Met een Intex Easy Set Zwembad ben je in één keer klaar voor verkoeling in je eigen tuin! Dit Intex zwembad heeft een diameter van 3cm en is cm hoog.


Onderdelen voor uw Intex zwembad bestelt u eenvoudig in de webshop van De Wit Schijndel. Wij zijn de enige leverancier in Nederland die alle Intex .

Zwembad onderdelen van het merk Intex nodig? Vervang het onderdeel tijdig zodat je weer met vol plezier kan zwemmen. Onmisbaar in de zomervakantie, groot zwembad van 262x175xcm. Intex elektrische zwembadverwarming van 3kW - snelle zwembadverwarmer en geschikt voor zwembaden tot diameter 4. Familie zwembad voorzien van ingebouwde stoeltjes met rugleuning zodat ouders lekker kunnen zitten terwijl hun kinderen in het bad spelen. Deze Intex Easy set is een zeer compleet zwembad met een doorsnee van 3cm voor gegarandeerd zwemplezier in jouw eigen achtertuin!


Wil jij ook samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker in je eigen zwembad afkoelen? Bestel dan een opblaasbaar zwembad bij Intertoys! Door het formaat van het INTEX 28271NP Metal Frame Pool 2x 1x cm zonder pomp past dit zwembad in bijna iedere tuin.


Een overzicht van de verschillende soorten intex zwembaden met hun prijs, uitvoeringen en afmetingen vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts