maandag 27 april 2015

Knijn bowlen tarieven

Wij bieden hier verjaardagspakketten aan. Een pakket is per baan en een baan is voor maximaal personen. Op zondag kun je bij Knijn uur discobowlen en onbeperkt genieten van spareribs, kipsaté, gepofte aardappelen, friet, salades en veel meer!

Op woensdagmiddag hebben wij een kidsparty-arrangement. Van 14:tot 15:Discobowlen en chips. Van 15:tot 16:Friet met een snack en frisdrank, . Op woensdagmiddag hebben wij een uitgebreid kidsparty-arrangement.

Knijn Bowling Al meer dan jaar de. Iedereen die zich voor de nieuwsbrief inschrijft profiteert van een eenmalige euro korting op bowling. TREFZEKER GENIETEN, dat doe je bij Knijn Bowling en Restaurant! Tarieven zijn per baan per uur en maximaal personen per baan incl.


Knijn Bowling en Restaurant in Amsterdam bestaat uit een sfeervol restaurant en gezellig bowlingcentrum. Het restaurant heeft een uitgebreid aanbod van .

Euro ipv 1- spectaculair late-night Twilight Bowlen op vrijdag- of zaterdagavond bij Knijn Bowling! Bowlingcentrum Knijn Bowling en restaurant. Verenigingen : Bowling Vereniging Amsterdam. Knijn Bowling, AmsterdaLees beoordelingen van echte reizigers zoals jij en bekijk professionele foto's van Knijn Bowling in Amsterdam, Nederland op . Bowling Purmeren dé locatie voor al uw feesten en partijen voor Jong en Oud! Het centrum heeft computers die aangeeft wie er aan de beurt is en telt de . Het is ook mogelijk om een uurtje bowlen te combineren met een Bowling arrangementen.


Knijn Bowling en Restaurant Amsterdam is het oudste en ook het. Wij zijn dé aankoop en dé verkoop makelaar met buurt tips over Knijn Bowling. Je moet je thuis voelen in je huis of appartement en in de buurt. Powerzone is dé plek om te Bowlen, Lasergamen of Glow Minigolfen in hartje Amsterdam!


Bowlingschoentjes aan, voetjes van de vloer en gáán. Deze zaterdag: Club Knijn Het Partyfeest! Let op, tickets zijn voor uitverkocht dus hop hop: .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts