maandag 6 april 2015

Activity tracker zwemmen

Daarnaast meten sommige fitness trackers ook je slaapritme en andere activiteiten zoals fietsen en zwemmen. Door de activity tracker te koppelen aan je tablet . Zwemhorloges vind je bij Sporthorlogecenter.

Een sporthorloge, fitnesstracker of een activity tracker kan je helpen om te zien hoe actief je. Zwemmen is een ontzettend goede activiteit. Wil je je zwemactiviteiten gaan meten, dan heb je een waterproof fitnesstracker nodig. In dit artikel lees je welke fitnesstrackers je kunt gebruiken en welke we .

Maar vind je het wel leuk om gegevens over je zwemtrainingen te verzamelen? Ook voor zwemmers zijn er handige apps en activity trackers. De Fitbit Flex is Fitbit van de eerste volledig waterdichte activity tracker, en een die klaar is om te meten zwemmen als een van uw . Voor wie er een actieve levensstijl op nahoudt of daaraan wil beginnen bieden we activity trackers en smartwatches met ingebouwde sport-apps. Het Amerikaanse bedrijf Misfit heeft samen met het Australische zwemkleding merk Speedo gewerkt aan een nieuwe versie van hun populaire . Wat het beste zwemhorloge is, hangt af van de wensen en eisen van de gebruiker.


Vrijwel elk sporthorloge is geschikt om mee te zwemmen: . Door het dragen van een activity tracker beweeg je bewuster en word je. Ga je regelmatig zwemmen of wil je je tracker ook onder de douche .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts