vrijdag 10 april 2015

Step wielen

De juiste stuntstep wielen zijn van cruciaal belang als je wilt stunten. Bekijk onze selectie van step wielen en krijg een 1dagen terugkeerbeleid. Vervang de wielen van je step, en deze is weer als nieuw.

Is je step aan een nieuw setje wieltjes toe ? Nieuwe wielen voor je stunt scooter verkrijgbaar van diverse merken. Wielen van onder andere Madd Gear, Slamm en Blazer Pro. Micro step wielen voor verschillende modelen steppen inclusief Mini Micro, Maxi Micro, Sprite, Light.

Bullet, Rocket, Spee Flex, White, Black en Micro Xtreme . Ontworpen voor elke step met wielen van 1mm.

Naast de stuntstep wielen met nylon kern bieden we metal-core step wielen aan. Deze wielen zijn extra sterk en geschikt voor het meest extreme stuntstep werk. Koop stuks voor € per stuk en bespaar € 88; Koop stuks voor € per stuk en bespaar €. Een step met extra grote wielen om buiten lekker rond te crossen!


Scooter 2Luxe Step is verkrijgbaar bij ToyChamp, Gratis levering vanaf €5 veilig en snel online kopen. Driewielstep met remmen en een stuur. Aerodynamisch, optimaliseert lichaamskracht.


Shop online voor Step wielen uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Bekijk snel de Puky Rstep met 3-wielen. Reviews, prijzen en winkels vergelijken voor de Stunt step wielen Slamm NY blauw 100mm step.


De Stunt step wielen Slamm NY blauw 100mm is al verkri. Bij ons vind je voor kinderen van diverse leeftijden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts