vrijdag 17 april 2015

Bootcamp westland

Bootcamp special en roosterwijziging Westbroekpark. De lente is weer begonnen, dit weekend gaat de klok weer een uur vooruit! Kies jouw favoriete Bootcamp Team in Naaldwijk.

Sporten in de buitenlucht, bootcamps in Naaldwijk en meerdere locaties in het Westland. Bootcamp Team Westland heeft een zeer ruim aanbod van Bootcamp trainingen in het Westland! Schrijf je nu in voor Bootcamp Monster, klik hier. Onze bootcamptrainingen vinden altijd in de . Bootcamp is een leuke manier om veel calorieën te verbranden. Tijdens de bootcamp les wordt er gemiddeld zo'n 5tot 8calorieën verbrand.


Elke eerste zaterdag van de maand organiseert Westland-Gezond een bootcamp. Na de Bootcamp is er gelegenheid om bij te komen met een kop koffie of thee . Bootwalk is de milde vorm van bootcamp. Mijn naam is Claudia van Ruijven, woonachtig in het Westland. Tijdens de bootcamplessen gaan we aan de slag met zowel op de conditie gerichte onderdelen als krachtoefeningen. Als je variatie wilt van fitness met apparatuur of je denkt dat je een extra zetje nodig hebt om je eigen grenzen op te zoeken, is indoor bootcamp de oplossing.


Omdat wij net dat stapje extra willen doen voor onze klanten en onze teamspirit bij ons hoog in het vaandel staat!

Bootcamp in Westlan voor perfecte conditie en razendsnel vetverbanden. Wil je in vorm komen, afvallen of gewoon een effectieve en leuke training doen? Het is bewezen dat sporten tijdens de zwangerschap jou en je baby in wording alleen maar ten goede komt.


Bootcamp Westland Gezond met ontbijt. Start op zaterdag juni je dag goed met een gezond ontbijt, een . Keep Fit is een kleine praktijk gelegen aan de Molenweg 10A in Monster. Monster is een dorpskern in de gemeente Westlan Zuid-Holland.


Wil je werken aan je zelfvertrouwen, je conditie verbeteren of gewoon lekker sporten? Pure Athletics verzorgt workshops, trainingen en sportieve activiteiten . Ben jij op zoek naar een sportschool of fitnesscentrum in Honselersdijk en wil jij weten of Bootcamp Team Westland voldoet aan jouw wensen en sportieve . Bootcamp Team Westland in het WOS programma uitgelicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts