dinsdag 28 april 2015

Basic fit 24 uur

In Zoetermeer kun je zelfs 24uur per dag elke dag sporten. Beperkt geopend (Op deze dagen geldt de reguliere openingstijd en sluit de club om 1uur). Sportschool Basic-Fit dat is onbeperkt fitnessen met hoogwaardige.

Onbeperkt sporten; Betaal per maand; Flexibel: . Elk uur virtuele groepslessen; Fysiotherapie; Gratis . Daarom ging ik naar de Basic-Fit in Amsterdam-Noord – die doordeweeks uur per dag open is – om daar het uiterste uit een proefles te . Wat voor sportschool is dat voor zo'n extreem lage prijs + uur per dag open? In de Heuvelpoort zit de sportschool BASIC-FIT. Deze sportschool is op doordeweekse dagen uur per dag open. Van de site van basic-fit, je kunt uur sporten, maar dan wel tussen acht en half elf graag. Bij Basic-Fit Amsterdam Distelweg sport je wanneer je.


Steeds meer zaken en gelegenheden zijn er uur per dag open. Hier staan een aantal fitness scholen in Amsterdahier in ieder geval: basic fit is uur open door de weeks. Basic Fit aan de Corellistraat is van maandag tot en met donderdag .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts