maandag 6 april 2015

Hoe ga je met stress om

Hieronder mijn tips om je stresssymptomen aan te pakken. Of oefen thuis hoe je met bepaalde stresssituaties omgaat. Ga niet bij de pakken neerzitten, want dan steekt stress de kop op.

Bij stress helpt het om op een rij te zetten wat bij u spanning geeft. Voelt u zich snel verantwoordelijk voor hoe dingen gaan? Ga na het schrijven iets ontspannends doen, bijvoorbeeld een eind lopen.


Ga elke dag een half uur naar buiten.

Hieronder tips hoe om te gaan met stress op het werk: Neem niet te. Ga wandelen in de pauze of besteed bewust wat tijd aan iets anders. Hoe meer stress er opbouwt in je lichaam, des te zwakker je wordt. Neem de tijd om erachter te komen welke zaken jou precies stress opleveren.


Pak je bureau aan, je huis, je computer, je tas, je auto en ga zo maar door. Stress, stresshantering en tips hoe je met stress kunt omgaan. Bouw je te vaak spanning op en lukt het je niet meer om de spanning kwijt te raken, dan kan er . Hoe kan je met stress en druk omgaan ? Dit is de eerste en belangrijkste manier om met stress om te gaan.

Ofwel ga je gemotiveerd aan de slag, ofwel laat je je gaan met de negatieve spiraal. Een aantal jaren geleden ben ik, doordat ik veel stress ha overspannen geraakt. Daarom is het belangrijk om niet alleen dán een stapje terug te doen wanneer je al gestresst bent.


Zes tips om beter om te gaan met stressvolle situaties. Hoe tegenstrijdig het ook lijkt: probeer vooral te ontspannen in een stresssituatie. Ga vervolgens na wat de stress veroorzaakt en wat je daaraan kunt doen.


Hoewel je een bepaalde hoeveelheid stress nodig hebt om goed te kunnen. Ga met behulp van de checklist Stress Situaties en de Stress Vragenlijst op een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts