woensdag 22 april 2015

Amsterdam kickboksen

Kickboksen in gastvrije sportschool in Amsterdam Zuid-Buitenveldert aan de Zuidas. Wat ons bijzonder maakt, is de professionele begeleiding van onze ervaren trainers op het gebied van kickboksen, thaiboksen en taekwondo. Kom trainen en verbeter je conditie en skills bij Fightclub NDSM!

Een overzicht van kickboks verenigingen, sportscholen en clubs in Amsterdam. Bij Eastbound Gym ben je aan het juiste adres als je in fijne sfeer recreatief wilt kickboksen of boksen in Amsterdam. Elke dag van de week bieden wij kickbokslessen aan, zowel techniek lessen waarbij je oefent met je partner, als zaktrainingen.


Kickboksen bij het USC is zeker een manier om je uit te leven.

En de cursus is een ideaal begin als je nog weinig ervaring hebt met kickboksen. Sportcentrum Universum Science Park 310XH Amsterdam. Professionele kickboxing in Amsterdam.


The Athletic Club is een van de meest bijzondere plaatsen voor kickboxing in Amsterdam. Naast onze groepsles kickboksen, kun je ook een van onze personal trainers inhuren om een-op-een of met een trainingspartner een uur of half. Kickboksen met een personal trainer haalt het beste in je naar boven. Kickboksen bij Legenday Sports zorgt voor een betere conditie.


Onze lessen worden gegeven aan de Abraham Staalmanplein te Amsterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts