dinsdag 8 december 2015

Antislipmat onder tapijt

Met een antislip-product voorkom je ongelukken en blijft je vloerkleed altijd netjes op. STOPP FILT ondertapijt met antislipstrip Lengte: 1cm Breedte: cm . Het anti-slip onderkleed is makkelijk in de specifieke maat bij te knippen.

Nu ligt het strak en vast dankzij het antislip ondertapijt. Antislip is ideaal en in feite onmisbaar om het wegglijden van een vloerkleed te voorkomen. Antislip is in diverse afmetingen verkrijgbaar.

Komt uw tapijt op een harde vloer (zoals natuursteen, laminaat, parket, e.d.) Te liggen, dan is het raadzaam . Genoeg van verschuivende tapijten op gladde en harde vloeren ? Gebruik dan steeds een antislipmat onder uw tapijt. Het Firstfloor antislip onderkleed beige 160x 2cm is een antislip onderkleed voor harde vloeren. Het Firstfloor antislip onderkleed beige 160x 2cm . Eenvoudig online te bestellen en morgen in huis.


Voorkom valpartijen met deze anti-slipmat. Voor deze vloeren kan u gebruik maken van de ondertapijten voor harde vloeren die bestaan uit een netstructuur. Met het antislip onderkleed voorkom je verschuivingen van je vloerkleed en daarnaast verhoogt dit onderkleed het loopcomfort.

Jaarlijks zorgen uitglijders en valpartijen in huis voor nare verwondingen. Je kunt dit risico gemakkelijk verkleinen. Bij KARWEI vind je diverse antislip . Antislip onderkleed (190x2cm.) is niet meer verkrijgbaar. Nog niet gewaardeerd Uw review toevoegen . Afmeting: Breedte: 1cm, Lengte: 1cm.


Plaats een handige slipmat onder jouw vloerkleed. Vloerkleed Vintage Leonardo Laagpolig Tapijt -160x230CM. Het vloerkleed past bij een modern interieur, bijvoorbeeld onder de bank!


Vloerkleed Polar is een grijs kleed met een antisliprug. Antislip ondertapijt van het kwaliteitsmerk BRINKER FEEL GOOD CARPETS. Het antislip ondertapijt zorgt ervoor dat je vloerkleed niet wegschuift en beschermt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts