dinsdag 29 december 2015

Rubberen vloermat fitness

Deze rubber vloermatten beschermen de onderliggende vloer tegen krassen,. De rubbermatten zijn ideaal om plaatselijk onder fitnessapparatuur te leggen . De fitnessvloeren van Rubbermagazijn.

De fitnessvloeren zijn uiterst robuust, slijtvast, . Een vloermat onder uw fitnessapparaat heeft als voordeel dat de vloer. Speciaal voor fitnessruimtes heeft Hastings de rubberen fitnesstegels ontwikkeld. We hebben voor jou een mooie selectie gemaakt van fitnessvloeren. De rubberen puzzelmat is handig als je een bepaald deel van de ruimte wil voorzien van . Bestel veilig en snel uw rubber mat bij de Rubberloods.


De Multimattenshop is gespecialiseerd in sportvloeren, waaronder fitness vloeren. De afmeting per rubberen vloermat is cm x cm x cm. Uitermate geschikt voor plaatsing onder een fitnessapparaat.


Kettler vloermat rubber mat voor bescherming van de bodem en voor geluiddemping bij het . Deze heavy duty rubberen vloermatten (puzzelmat) zijn de perfecte bescherming. De LMX13Absorbing rubber floor is een all-round rubberen vloer welke . Noddevelt levert verschillende soorten rubber matten voor de ideale crossfit of fitness vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts