vrijdag 18 december 2015

Manduka prolite

De Manduka PROlite mat is een nieuw alternatief voor mensen die een lichtere en afvalvrijer yogamat zoeken maar geen compromis willen sluiten op kwaliteit . The Manduka PROlite is a lightweight, non-slip yoga mat built to go everywhere and do everything. Available in a variety of colors and a lifetime guarantee! Deze PROlite yogamat is een lichtere, klimaatneutrale yogamat met superieure kwaliteit, comfort en grip.


De Manduka PROlite is perfect voor in de studio, thuis . Wat is het verschil tussen de PRO en de eKO serie van Manduka? De Manduka Prolite mat is niet de enige Manduka Yoga mat die er te krijgen is.

Om een beetje een idee te krijgen zou je kunnen zeggen dat dit . De Manduka PRO series biedt de beste yogamatten ter werel de PROlite is een lichtere professionele yogamat beschikbar in diverse stijlvolle kleuren. Wij krijgen regelmatig vragen over de Manduka PRO matten. Wat is het verschil tussen de Manduka Black Mat en de Manduka PROlite?


De PROLite is een goed alternatief voor degenen die op zoek zijn naar een lichtere yogamat met superieure kwaliteit en comfort. Synthetic; Imported; Guaranteed to last a lifetime, the Manduka PROlite will never peel, flake, or fade, it only improves over time; Unmatched density and cushion . The Manduka PROlite yoga mat offers great quality and comfort yet is light enough to travel easily to and from the studio. Available at REI, 1 Satisfaction .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts