donderdag 24 december 2015

Bol yogamat

Met een fitnessmat of yogamat kun je comfortabel grondoefeningen uitoefenen. Kies dan voor een dikke, zachte mat voor . Soms is een dikkere yogamat gewoon fijner.

Omdat je op een koude vloer oefent, omdat je je gewrichten snel voelt, of extra zacht wil . Deze soepele yoga mat van Love Generation is antislip, uitwasbaar, slijtvast en verkrijgbaar in stijlvolle kleuren. Omdat je op een koude vloer oefent, omdat je je gewrichten snel voelt, of extra zacht .

Peter Rigtering, eigenaar van Yogamat-Online, weet als geen ander hoe belangrijk het is om over een goede yogamat te beschikken. Deze Rucanor yoga mat heeft de volgende kenmerken: Deze Rucanor yoga mat is een makkelijk op te rollen mat, voorzien van een handige draagriem. Deze sticky yogamat van Love Generation heeft een all over lotus print ge�nspireerd op de henna patronen op de . Manduka LiveON Yoga Mat Arise De nieuwe Manduka LiveON Yogamatten zijn een gigantische stap in de richting van echte . Deze Gaiam Premium yogamat is twee keer dikker dan de meeste standaard yogamatten.


Een duurzaam en trendy bedrukte yogamat met de Tree of Life van Gaiam erop. Deze mat zorgt voor een stabiele houding .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts