woensdag 9 december 2015

Trampoline diameter

Indien u hier wel de ruimte voor heeft raden wij u aan een trampoline met een diameter van minimaal 3cm te kopen. Vanaf deze diameter hebben kinderen . Bent u op zoek naar een trampoline rand maar heeft u hier meer informatie over nodig.

Bekijk dan nu deze zeer handige kieswijzer voor trampoline randen. Weet jij niet welke trampoline je moet kiezen? De belangrijkste informatie over trampolines vind je op deze pagina.


Eén van de meest gestelde vragen: welke maat trampoline moet ik kopen?

Op deze pagina geven we uitleg over het kiezen van de juiste maat trampoline. De beste hulp bij het kiezen van uw trampoline Met onze trampoline kieswijzer. Wat is de dikte van de buis (diameter) en hoe dik is het staal, is het frame goed . Ronde trampolines in alle soorten en maten: maak uw keuze uit ons ruime. Gebruikersgewicht van maximaal 1kg; Diameter: 3cm; Ingraafbaar: Nee. Maar waar moet je op letten als je een trampoline gaat kopen?


Bij het vervangen van de mat let dan op de diameter van de gehele trampoline, niet op de . Wij zijn hierbij uitgegaan van de trampolines met deelbare poten, deze zijn. Diameter trampoline, Diepte in het midden, Trampoline steekt boven de grond uit.

De hoogte van een trampoline is afhankelijk van het model. Een trampoline met een diameter van 1cm is circa cm hoog. Trampoline van - meter vindt u bij Trampolinezaak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts