maandag 21 december 2015

Sportcity wibautstraat

Over SportCity Amsterdam Wibautstraat. Welkom bij SportCity Amsterdam Wibautstraat; een zeer ruime en goed uitgeruste health en fitnessclub waar u in een . Bij SportCity kunt u bij alle clubs groepslessen volgen.

In het hieronder getoonde rooster kunt u een . Welkom op de officiële Facebookpagina van SportCity Amsterdam Wibautstraat. De openingstijden van SportCity Amsterdam Wibautstraat Wibautstraat 2in Amsterdam vind je - net als de openingstijden van andere . SportCity Wibautstraat Als je op zoek bent naar een fijne sportschool dat zit je hier goed.

Een aantal SportCity clubs is al gedaan en binnenkort is ook SportCity Wibautstraat aan de beurt. Ze krijgen een metamorfose, en wat voor een! Bij Sportcity Amsterdam Wibautstraat voel je je al snel thuis door het gevarieerde aanbod aan fitness circuits, mini workouts en groepslessen. SportCity is een sfeervol fitnesscentrum in Amsterdam Wibautstraat met vriendelijk en behulpzaam personeel, gezellige horeca en schone faciliteiten.


Openingstijden SportCity Wibautstraat 2in Amsterdam, alle SportCity openingstijden en koopavonden in Amsterdam. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor SportCity Amsterdam Wibautstraat in Amsterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts