woensdag 23 december 2015

Bal voor oefeningen

Waag jezelf aan deze gymbal-workouts voor een superstrak lijf. Het maakt namelijk niet uit welke move je op de bal maakt, je traint de stabiliteit van je core altijd. Train je core buikspieren met deze fitness bal oefeningen.

Fitness bal oefeningen zijn ideale buikspieroefeningen voor thuis of in de sportschoo. Gymbal oefeningen verbeteren je balans, coƶrdinatie, flexibiliteit en core stabiliteit. Of de oefeningen nu staand tegen de bal of liggend op de . Daarnaast zorgen Gymbal oefeningen ervoor dat je meerdere spiergroepen traint, omdat je op een instabiele bal extra hard moet werken om .

Deze rugoefening met bal zorgt door het bewegen voor een goede beweging van de onderrug. Bewegingsoefeningen vragen over het algemeen een . Deze core oefeningen met een fitnessbal zijn ook prima core oefeningen die je thuis kunt doen. Je moet dan uiteraard thuis wel een fitnessbal hebben.


Twee weken geleden schreef ik al over attributen om thuis mee te trainen, waaronder de exercise ball. Bij oefeningen met deze bal draait het . Tijdens mijn werk al fitnessinstructeur krijg ik ontzettend vaak de vraag om oefeningen op een bal te laten zien. Ik laat je tien verschillende oefeningen op een Exercise ball zien, deze oefeningen zijn ook voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts