maandag 28 december 2015

Draai freesbank

Draaibanken, Freesbank, kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Draai freesbanken, Machinewinkel, Techbi-Tools. Ik zit een beetje bij buitelaar te neuzen om een draaibankje en een freesbankje uit te zoeken, kom ik een draai frees combi tegen die me ook .

Een draaibank of freesbank waar je al iets . Nieuwe en gebruikte draai en freescombinaties worden te koop aangeboden op Werktuigen. Voor informatie om een tweedehands draai en freescombinatie . MACHINEWINKEL MET HET GROOTSTE AANBOD.

Prijswijzigingen en drukfouten voorbehouden. Machines en toebehoren boven de 500 . Draaibank-freesbank Proficenter 2metaa. Draaibank-freesbank PROFICENTER550WQV. Draaibank-Freesbank PROFICENTER700BQV.


Traploos instelbare toerentalregeling. Hoge nauwkeurigheid door precisie kogellagers. Zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke bediening.


Bernardo Draai-Freesbank Proficenter 5WQV is geschikt voor professionele gebruiker die veeleisend is van zijn gereedschap.

VDB Machinefabriek heeft een modern machinepark met draai, frees en combinatie CNC machines. Vol enthousiasme is de nieuwe aanwinst van STT door haar medewerkers in ontvangst genomen. STYLE is fabrikant van CNC gestuurde draai-, en freesmachines, schuinbed machines en. Elke STYLE freesbank heeft een groot bereik, ruime werktafel en is . Het kan nog een stapje interessanter tegen dit soort prijzen. Het uitgebreide broertje van de Bernardo compact 2is het Proficenter 25 de mogelijkheden van . Ik moet het maar zolang doen met een oude platte riem aangedreven South Bend uit de mijnen ;D.


Bernardo Boor- freesbank KF N DIGI Precisie boorfreesmachine met transmissiekop. Draai freesbank, Merk: RHINO, 230V, met diverse freeskoppen, afmeting: 35x150x22cm (hxbxd). Extra informatie: Geen stroom op locatie aanwezig.


Op Speurders vind je Vacuumpomp voor bij draai of freesbank. Draai- freesbank, Draai- freesbanken, draaibank, Freesbank , freesmachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts