dinsdag 8 december 2015

Sportmedisch adviescentrum

Vind een sportmedisch centrum in Nederlan bekijk de adresgegevens, lees de waarderingen van anderen en laat ook uw mening achter. Fysiotherapie, manuele therapie en sportgeneeskunde op het mooie Olympiaplein in Amsterdam Zuid. Laat u bij ons behandelen als een topsporter!

Het Sportmedisch Adviescentrum Maastricht▫Parkstad is een gespecialiseerd centrum voor sportgeneeskunde. Onze sportartsen zijn dé experts voor . Het Sport Medisch Centrum te 's-Hertogenbosch, Noord Brabant. Maak een afspraak met de sportarts bij Sport Medisch Adviescentrum in Alkmaar of Broek op Langedijk.

Sporten is in Nederland zeer populair. Nederlanders sporten regelmatig in georganiseerd en ongeorganiseerd . Het Sport Medisch Adviescentrum heet voortaan Sport- en Beweegkliniek. Het Sportmedisch Adviescentrum Zeeland is een gecertificeerde sportmedische instelling. Zij is al ruim jaar een professionele organisatie, die voldoet aan de . Sportkeuringen en sportmedische adviezen – Ede en Veenendaal.


Op het spreekuur van het Sportmedisch Adviescentrum (SMA) Gelderse Vallei kunt u . Sport Medisch Centrum Leiden, voor uw duikkeuring, zweefvliegkeuring, parachutespringkeuring, KNAF autosportkeuring, Voetbalkeuring KNVB, Wielrennen . Onze specialisten kunnen u in het Universitair Sportmedisch Centrum op deskundige wijze en korte termijn een behandeling op maat aanbieden.

Ook kunt u bij het SMC terecht voor een consult bij de sportarts of een sportkeuring. Onze zorg is zowel voor (top)sporters als voor reguliere . SMA Midden Nederland is hét sportmedisch adviescentrum van Midden Nederland in Amersfoort. Alle informatie over sportmedische onderzoeken en sportkeuringen. Sportmedische zorg op maat voor topsporters, wedstrijdsporters, recreatiesporters, beginnende sporters en chronisch zieken.


Het antwoord op deze vragen kun je krijgen op één van de Sportmedische Instellingen aangesloten bij de FSMI. Sportgeneeskunde Friesland (SGF) beheert de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts