woensdag 9 december 2015

Hoeveel calorieën verbrand je met zoenen

Met zoenen verbrand je meer calorieën per minuut dan met wandelen. Tijdens een passionele zoen verbrand je ongeveer calorieën per . Als je heel teder en zacht aan het zoenen bent, zal je minder calorieën verbranden, dan wanneer je heftig aan het tongworstelen .

Zoen er voortaan maar op los met je partner. Tijdens het zoenen worden je lippen namelijk voller en roder. Je kon de verbazing horen in het gemompel van het publiek, toen Paul de Leeuw het antwoord op vraag van de Nationale Eettest 2015 . Dat wil zeggen, dat elke korte zoen die je geeft calorieën verbrand.

Doe je dit een minuutlang en je verbrand al calorieën. Hoeveel calorieën (kcal) verbrand je met zoenen? Een man van kilo verbrandt met zoenen ongeveer 2kilocalorieën per uur.


Terwijl je bij een korte romantische zoen slechts een paar calorieën verbrandt zal een gepassioneerde . Alle gezichtspieren worden tijdens het zoenen gebruikt, ook je kaak-, nek-, . Wat kan er mis gaan met een zoen en hoe doe je het 't best? Met het bikiniseizoen in aantocht doen veel vrouwen er alles aan om zoveel mogelijk calorieën te. Hoe wordt je energieverbruik tijdens een activiteit eigenlijk gemeten?


Liefde: weet je waarom we tijdens het zoenen vaak onze ogen gesloten houden?

Een actieve zoen(st)er kan in minuten circa calorieën verbranden! Seks is leuk en lekker én je verbrand er best wat calorieën mee. Dit is hoeveel, of hoe weinig, tijd van ons leven wij gemiddeld met elkaar tongen. Wil je nu echt een heerlijk potje zoenen?


Lees hier hoeveel calorieën je verbrandt tijdens seks en op welke manier je de meeste calorieën kunt verbranden. Wil je graag calorieën verbranden, maar geen zin om naar de sportschool of -club te gaan? Twintig minuten zoenen: calorieën. En dat een potje zoenen niet alleen maar leuk is? Een halfuurtje goed shoppen verbrandt zo'n 1calorieën.


Een halfuur zoenen verbrandt calorieën. Hoe uitgebreider de vrijpartij, hoe meer calorieën je verbrandt (logisch). Zoenen of kussen heeft meerdere voordelen.


Het is goed voor je bloeddruk, je verbrandt calorieën en je wint aan zelfvertrouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts