maandag 28 december 2015

Christopeit cs5 crosstrainer

Voordelen: De Christopeit CS-crosstrainer heeft een hoog maximaal belastbaar gewicht van 1kg, wat wijst op een stevige en stabiele crosstrainer. Wil je weten wat anderen van de Christopeit CS vinden? Om van mijn zwaarlijvigheid af te komen juist deze crosstrainer aangeschaft omdat hij tot 1kg .

Reeds in 20werd deze crosstrainer van Christopeit door de Duitse consumentenbond verkozen tot testwinnaar in deze . Deze Christopeit crosstrainer CS heeft handmatig instelbare weerstanden en een kg zwaar vliegwiel. Op het LCD display lees je alle belangrijke . In 20werd deze crosstrainer van Christopeit door de Duitse consumentenbond verkozen tot testwinnaar in deze productklasse, en sindsdien is de CS-al .

De Cristopeit CS-crosstrainer is een modern fitnessapparaat met een gemakkelijk te bedienen computer. Op het LCD scherm ziet u de tij afstan snelhei . Vind hier alle reviews over de Christopeit CS-Zilver bij Coolblue. De crosstrainer is een goede aankoop als je wat aan je conditie wil gaan doen.


De christopeit crosstrainer cs-is voorzien van weerstanden, een vliegwiel van. Deze hele mooie ziet er nog als nieuw uit christopeit crosstrainer cs heeft 8 . Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts