maandag 25 maart 2019

Body attack

BODYATTACK is de sport-geïnspireerde cardio workout voor het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. Deze high-energy interval training combineert . BodyAttack van Les Mills is een high-energy intervaltraining.

Voor een betere conditie en het verbranden van calorieën! LES MILLS BODYATTACK - TRACK - BODYATTACK REVOLUTION - Duration: 10:27. Kom van je stoel, spring in je sportkleren en doe mee met bodyattack. In de lessen van deze work-out gaat het vooral om uithoudingsvermogen .

BodyAttack is een interval cardiotraining waarmee je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. Deze les is voor iedereen die op een leuke . BODYATTACK staat bekend als intens programma met een hoge fun factor, maar wist jij deze dingen al over dit toffe programma? BodyAttack is a commercial group-fitness aerobics program including some sports-derived movements, aimed primarily at developing cardiovascular fitness.


BodyAttack is een sportgerelateerde workout waarbij je kracht en uithoudingsvermogen opbouwt. Dit dynamische en high-impact programma is geschikt voor . BODYATTACK is de high energy interval training van HealthCity ontwikkeld door Less Mills. Deze training combineert atletische bewegingen met aerobe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts