woensdag 13 maart 2019

Pilates rotterdam

The studio is open Monday to Saturday. We are glad to answer your questions, though we may be busy attending someone: . The Pilates Place is exclusief gespecialiseerd in de originele Pilates methode.

In onze mooie studio's geven we groepslessen op Mat, groepslessen met Pilates . Dan moet u bij STUDIO Hillegersberg zijn. Neem vrijblijvend contact op met ons. Pilates Studio Certification Center, met vestigingen in Den Haag en Rotterdam.

Site is beschikbaar in het Nederlands en Engels. Maria Voortman is sinds 20docent authentieke Pilates. Maria geeft les in haar eigen praktijkruimte aan de Plantageweg 7b in Rotterdam Kralingen. Ze volgde haar opleiding bij Romana Kryzanowska in New York, zelf een leerling van Joseph Pilates . Yoganesa is de perfecte plek om te ontdekken wat yoga, pilates en meditatie voor jou kan betekenen en in alle rust kennis te maken met de verschillende . Door het bewegen vanuit deze kern zorgt Pilates voor een optimale lichaamshouding en bewegingsvrijheid.


De oefeningen zorgen voor meer controle in de . Ik heb zeer ruime ervaring in het geven van lessen Ground Control Pilates,.

Pilates zorgt voor sterke en soepele spieren, een betere houding en meer kracht en lenigheid. Probeer een gratis proefles Pilates in Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts