maandag 11 maart 2019

Step inklapbaar grote wielen

Stuntsteps zijn bijvoorbeeld nooit inklapbaar omdat dit de stevigheid niet ten goede. Een autoped is een step met grote wielen en met schuim- of luchtbanden. Koop of Verkoop step grote wielen op Marktplaats.

Nixor Pro Scooter Aluminium Step 18cm Wielen. Nixor Pro Scooter Alluminium Step met CM Wielen. Zoals de naam al zegt heeft deze step grote wielen, high rebound wielen van 2 5. Witte inklapbare kinderstep Zero Whizz kid van Kettler.

De stuurhoogte is instelbaar tot 1cm. Er zijn een aantal verschillende fabrikanten van steppen met grote wielen die. Maak de gaafste ritjes op deze EVO Mistral inklapbare scooter! De roze step is voorzien van een licht, aluminium frame en is eenvoudig in te klappen. Fijn door door de straat steppen doe je met een prachtige autoped of step van Bart Smit!


De autopeds beschikken over grote, stevige wielen die zorgen voor een stabiele . Step Town XL voor volwassenen, met vering, zwart OXELO. Rolvermogen We hebben deze step voor volwassenen uitgerust met grote wielen van 2mm .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts