vrijdag 15 maart 2019

Wisselaar breda zwembad

In de maand maart verloten wij een gratis A-diploma onder alle inschrijvingen voor de leukste zwemles in Breda en omstreken. Opening Zwembad Stadspark groot succes.

Afgelopen weekend is de eerste Optisport locatie in België geopend: Zwembad Stadspark in Turnhout. Zwembad De Wisselaar heeft een beweegbare bodem zodat er ook genoeg mogelijkheden tot aquasporten . Zwembad de Wisselaar is uitermate geschikt voor verenigingen, wedstrijden, schoolzwemmen en zwemlessen. Ook de recreatieve zwemmer kan hier echter .

Bij Zwembad De Wisselaar ga je samen met Zed de haai en Sop de zeester aan de slag met het leren zwemmen. Ieder kind krijgt een paspoort waarin de .

BREDA - Zwembad De Wisselaar in Breda is zaterdagochtend ontruimd. Binnen was er een chloordamp vrijgekomen, zegt de brandweer. Zwembad De Wisselaar in Breda weer open na ontruiming om chloordampen. Zwembad De Wisselaar in Breda is zaterdagochtend ontruimd.


Geef je review van Zwembad De Wisselaar Breda Noord Brabant en plaats je foto's en video's! Bekijk de ligging van Zwembad De Wisselaar in Breda op de plattegrond op Zoover. De gemeente Breda zag zich vanaf einde jaren 'geconfronteerd met snel oplopende kosten bij het exploiteren van de zwembaden . Zwembad De Wisselaar in Breda is zaterdagochtend ontruimd omdat er chloordamp was vrijgekomen.


De Wisselaar is een wijk in het het stadsgebied Hoge Vucht in het noorden van Breda. De Wisselaar met zwembad de Wisselaar, overdekte ijsbaan, racketcentrum etc. Veel gestelde vragen aan Zwembad de Wisselaar Breda.


Kan ik toch op vakantie of een dagje uit? BREDA - Zwembad De Wisselaar in Breda is zaterdagochtend ontruimd vanwege vrijgekomen chloordampen. BREDA - Bij zwembad De Wisselaar aan de Terheijdenseweg in Breda zijn zaterdagmorgen chloordampen vrijgekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts