vrijdag 15 maart 2019

Healthcity familie abonnement

Wil je lid worden bij een van onze sportscholen? Gaan naar onze website voor meer informatie. Zodra u de lidmaatschapsovereenkomst (verder te noemen Overeenkomst) tekent, wordt u lid (hierna; het “Lid”) van HealthCity Holding B.

Wilt u lekker fitnessen bij een van onze HealthCity sportscholen. Bekijk hier dan de mogelijkheden wat wij u kunnen bieden en kom vandaag nog langs bij van . Sinds 20sport ik met veel plezier Health City te Utrecht, een prettige club met veel apparaten, mooie en schone douche-ruimtes, ruim . HealthCity praktijkenberichtenmaart 2010Health City Basic andere voorwaarden?

Op de website van HealthCity staat het volgende: Fitness de Luxe All. Je hebt bijvoorbeeld Basic fitness, family fitness, ladies only en . In de zomer wil ik graag een maand gaan fitnessen bij Healthcity. Kan ik een abonnement voor een maand krijgen en voor welke prijs? Maak kennis met Family Fit Healthcenter in Kaatsheuvel. Start met fitness of doe mee aan één van onze groepslessen.


Koop liever een kortlopend abonnement. Nu heeft Health City bijvoorbeeld een actie met drie maanden gratis sporten, zonder inschrijfgeld te .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts