dinsdag 5 maart 2019

Sportschool goirle

Club Pellikaan Goirle heeft alles onder één dak. In deze sfeervolle sportschool voel je je meteen thuis. Jan de Rooy is dé sportschool in Goirle e.

Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness. Welkom op de website van Futuro Fitness waar je geniet van de beste begeleiding, de nieuwste apparatuur en de leukste releases! In 19begon Sensei Harry Bruers zelf karateles te geven.


In 19werd hiervoor een geschikte zaal gevonden.

Fitnesscentra en sportscholen in goirle. Vind het fitnesscentrum dat kan voldoen aan jouw persoonlijke sportieve wensen en doelstellingen. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Jan de Rooy Sportcentrum in Goirle vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. In de loop van de jaren veranderde de naam dan ook in Sportschool Jan de Rooy.


Sportcentrum Jan de Rooy haar deuren aan de Tijvoortsebaan 3a in Goirle. Welkom bij t gezelligste sportcentrum van Nederland! Club Pellikaan Goirle in Goirle, De Tolstaak 5051NX - Telefoonnummer, informatie en kaart van Club Pellikaan Goirle - Rubriek Sportschool. Sportschool basic fit Goirle op Telefoonboek.


Naast een sportschool basic fit vind je ook sportschool, massage.

Op zondag oktober organiseert Stichting Sportschool Bruers een open dag. Iedereen is van harte welkom om kennis te maken met onze . Lees alles over fitnesscentra in Goirle op fitnessregister. Snel en makkelijk een sportschool in de buurt zoeken op fitnessregister.


U zoekt een fitness-centrum in Goirle? We hebben een compleet overzicht van alle sport gelegenheden uit heel nederland. Club Pellikaan Goirle is een exclusieve sportclub voor het hele gezin. Met alle luxe en service, van fitness tot een royaal zwembad. Therapievormen Fysiotherapiepraktijk de Rooy.


Bij Sportcentrum Jan de Rooy in Goirle trainen ze ook beroemde judoka's!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts