vrijdag 22 maart 2019

Nas voor thuisgebruik

Met een NAS krijg je heel veel opslagruimte en functionaliteit en bepaal je ook nog eens helemaal zelf wat daarmee gebeurt. Voor thuisgebruik is een NAS met twee schijfposities een goed compromis tussen prijs en mogelijkheden, al worden NAS-systemen met vier . Smartphones en tablets nemen de plaats van de pc in het thuisnetwerk over. Deze ontwikkeling maakt een NAS alleen maar belangrijker. Met een NAS (Network Attached Storage) kun je vanaf alle computers, laptops, mediaspelers, tablets en andere apparaten in het netwerk of via internet bij je . Met een NAS krijg je heel veel opslagruimte en functionaliteit en.


De packages zijn gelijk verdeeld tussen zakelijk en thuisgebruik, in de . Automatisch films en series downloaden, back-ups maken en vanaf al je apparaten je bestanden bekijken. Ik ben sinds afgelopen weekend op zoek naar een NAS en mijn keuze is gevallen op Synology vanwege voornamelijk aanbeveling van familie . Zoek een huis tuin keuken nas die voor thuisgebruik zoals video naar een samsung smart tv streamen genoeg voldoet.

NAS-systemen kom je steeds vaker voor thuisgebruik tegen. Door alle multimediamogelijkheden die computer, tablets en smartphones tegenwoordig bieden is . Dan is een NAS (Network Attached Storage) de oplossing voor jou. Met een NAS sluit je (meerdere) harde schijven aan op het thuis- of kantoornetwerk. De Synology DiskStation DS216play is een ideale 2bay-nas voor thuisgebruik of kleine kantoren. Simpel in gebruik met toch heel wat mogelijkheden.


NAS: veilige opslag voor back-ups of streamen in uw persoonlijke cloud. SSD's), dat u aansluit op uw thuis- of kantoornetwerk. Synology is één van de marktleiders op het gebied van NAS servers. Waar de vorige uitvoeringen meer geschikt waren voor thuisgebruik of een klein kantoor . Als je van plan bent een NAS te kopen moet je een keuze maken in hoeveel bays.


Doordat een NAS altijd aanstaat en op je thuis netwerk is . Gelukkig hoef je thuis geen extra pc of server te installeren om zelf met. Voor thuisgebruik vinden we een NAS met twee harde schijven de . De Synology DS216j is een prima keuze om uw muziekcollectie op te bewaren. De NAS is geoptimaliseerd voor thuisgebruik en voorzien van . Een NAS is eigenlijk een externe harde schijf met netwerkfunctionaliteit. Een NAS kun je aansluiten op je computernetwerk zodat je vanaf elk apparaat, waar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts