maandag 18 maart 2019

Sportschool de geus

Fitness Fitland XL De Geus Langedijk. Tarieven en praktische info Gratis startafspraak. Fitland XL De Geus Bijlestaal 17PW Broek op Langedijk T: 023456.

Fitnesscentrum De Geus Fitland XL De Geus Langedijk is in ruim dertig jaar uitgegroeid tot één van de modernste sport-, fitness- en gezondheidscentra in . Kinderfeestjes Je kinderfeest vier je natuurlijk bij Fitland XL De Geus Langedijk! In de stoere Adventurehal valt voor iedereen een spannend avontuur te beleven . Kinderdagverblijf Jungle Rock Dagelijks vinden heel wat ouders met hun kleintjes de weg naar Kinderdagverblijf Jungle Rock.

Medisch Centrum Medisch Centrum Geestmerambacht, gelegen naast Fitland XL De Geus Langedijk, is een eerstelijns medische voorziening, voor personen . Meer Sportscholen en verenigingen in de buurt. Probeer dan één van de andere Sportscholen en verenigingen in de buurt. Tarieven Fitland XL De Geus Langedijk. Bij lidmaatschappen van een jaar of langer geldt een weken gratis en vrijblijvende proefperiode .

De Geus Sport, Broek op Langedijk, Netherlands. Fitland XL De Geus is een fitnesscentrum gevestigd in de regio Heerhugowaar Alkmaar en Langedijk. Het fitnesscentrum is uitstekend bereikbaar en er is ruim . Fitland XL De Geus in Broek Op Langedijk, Bijlestaal 6 1721PW - Telefoonnummer, informatie en kaart van Fitland XL De Geus - Rubriek Sportschool. Vanaf heden heeft sportschool De Geus zich aangesloten bij de Fitland groep, waardoor zij vanaf heden een Fitland locatie zijn.


Adres: Bijlestaal 17PW Broek op Langedijk. Judo, Judo Alkmaar, Judo Randers Budosporten , Judo Randers de geus, Judo Alkmaar, Judo Broek op Langedijk, Judo Oudrop, Judo Koedijk, Judo Sint . AllroundMassage is gevestigd in het gebouw van Fitland XL de Geus Langedijk en bevindt zich op de 1e etage. Studie Centraal is gevestigd in Sports Club de Geus te Broek op Langedijk en in Oudkarspel. Het gebouw is centraal gelegen ten opzichte van Heerhugowaar .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts