maandag 25 maart 2019

Geluidsdempende mat

Wat voor mat kan ik halen om geluid te dempen bij sporten in huis? Bekijk ons ruime assortiment geluiddempend materiaal voor geluidsisolatie, geluidsabsorptie en trillingsisolatie. Hallo, Ik ben sinds kort verhuisd naar een nieuwe woning.

In van de kamers heb ik mijn Tacx Bushido staan. Plieger Geluidsdempende anti-slipmat Zwart. De Plieger geluidsdempende antislipmat gebruik om het geluid te reduceren van je wasmachine of droger.


Schokabsorberende en anti-slip rubberen matten, ideaal voor sportscholen. Het stevige rubber is schokabsorberen geluiddempend en vermindert trillingen. Het geluidisolerende materiaal voldoet aan de toenemende vraag voor geluidsisolatie . Sportschool vloer beschermingsmatten (matten + eindstukken, totaa Sirex ECO yoga-mat (paars).


Sport outdoor - Geluiddempende sportmat. FOAM Geluiddempend materiaal voor elke toepassing. Koop producten uit het Geluiddempende mat, voertuig-assortiment in de Würth-webshop ▷ en laat uzelf overtuigen door de kwaliteit en variëteit van onze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts