woensdag 20 maart 2019

Johan noorloos yoga

Een school in het hart van Amsterdam waar yoga en meditatie op integere en. Lees meer Johan Als DocentJohan Noorloos, geboren in 19in Harlingen, . Johan Noorloos heeft deze zesweekse cursus opgezet voor mensen die graag een start met yoga en meditatie willen maken, maar niet goed weten hoe en . In Het Nieuwe Yogaboek brengt Johan Noorloos, Nederlands bekendste yogaleraar, de belangrijkste yogastijlen terug tot hun kern. Yoga is meer dan de fysieke beoefening op de mat.


De rijke filosofie biedt inspirerende handvaten voor een bewust leven. Boeken van Johan Noorloos koop je eenvoudig online bij bol.

In Het Nieuwe Yogaboek brengt Johan Noorloos, Nederlands bekendste yogaleraar, . Met trots presenteren wij deze weken in Spanje met Nederlands' bekendste yogadocent Johan Noorloos. Tijdens deze yogaweek zul je ervaren hoe weldadig . Johan Noorloos (Harlingen, 1972) is oprichter van de succesvolle De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam en al jaren het gezicht van yoga in Nederland. De bekendste yogameester van Nederland sloot vriendschap met zijn hiv.


Mijn schaamte is de bron van mijn succes”, zegt Johan Noorloos bij . Yoga en mannen is geen nieuwe combinatie: meer dan 20jaar lang werd yoga vooral door mannen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts