donderdag 7 april 2016

Ballon 21

Op zoek naar iets origineels voor een special 21ste verjaardag? We verkopen mooie 21ste verjaardag ballonnen, slingers, decoratie een . Zilveren Supershape Nummer Folieballon Helium Ballon 1m.

Deze ballonnen zijn erg indrukwekkend en een echte eyecatcher voor je 21ste verjaardag! De ballonnen zijn dus rondom geprint (witte print). Deze folie ballon jaar wordt met helium gevuld geleverd.


Helium Ballon Jaar Verkeersbord 43cm leeg.

Gevuld met helium en lint: ja (+€99). Een ster vormige folieballon met het cijfer in de kleur roze. Deze ballon wordt ongevuld geleverd dus dient nog gevuld te worden met helium.

Op zoek naar jaar ballonnen, jaar slingers en jaar versiering voor een verjaardag? Supersnel in huis en achteraf betalen. Gekleurde ballonnen verjaardag jaar. Transparante reuzenballon gevuld met gouden ballon geleverd voor een 21e verjaardag. Wanneer een product te groot of te breekbaar is om te verzenden, of meer dan . Ballonnen jaar in een zakje van assorti.


Maak het feestje compleet met de folie ballon jaar verkeersbord. Voor meer feestartikelen jaar en versiering jaar kijk op Tuf-Tuf. Vergelijk 2originele kado's, gadgets, carnavalskleding e.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts