maandag 25 april 2016

Personal sportclub zoetermeer

Die persoonlijke aandacht maakt Personal Sports Club een uniek fitness- en wellnesscentrum in Zoetermeer. Alle klanten kunnen ten alle tijden bij onze . Personal Sports Club is een uniek fitness- en wellnesscentrum waar u verantwoord en veilig kunt sporten op moderne apparatuur onder persoonlijke .

Het is hard werken geweest voor de eigenaar Mino Raouf-van Nassau en het personeel van Personal Sport Club en het resultaat mag er dan . Jouw doelen bereiken met personal training in Den Haag, Voorburg of Zoetermeer? Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Personal Sports Club in Zoetermeer vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Een veelzijdig en uniek fitness-en wellnesscentrum met luxe en persoonlijk tintje.

Dat is Personal Sports Club aan de Europaweg in .

Fit For Free is dé sportschool in Zoetermeer! Onbeperkt fitness vanaf slechts €1per maand? Word lid of vraag een gratis dagpas of proefles aan!


De vele sportverenigingen en andere sportaanbieders zorgen . Personal Training Kickboksen is een intensieve workout. In zeer korte tijd brengen we u in goede shape. In ons sportcentrum kan iedereen terecht, van jong tot oud en op elk niveau.


Sporten met een personal touch' Personal Sports Club is een uniek fitness- en wellnesscentrum in Zoetermeer waar u verantwoord en veilig kunt sporten op . Deze maand krijg jij de Pro APP, handdoek of zonnebank customizer van ons! SnowWorld Healthclub is de meest complete fitnessclub van de omgeving met vele groepslessen, personal training, wellness en de nieuwste Technogym . Fysiotherapeuten en personal trainers leveren een positieve bijdrage aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts