maandag 25 april 2016

Personal trainer rotterdam kralingen

Bekijk het trainersprofiel (opleidingen, specialisme en ervaring) van Willeke Zorg, gediplomeerd personal trainer in Rotterdam. MyPT Gymbox is precies de boost die Rotterdam nodig heeft. Bij ons kunt u terecht voor personal training en small group training op een ander niveau. Blijvend slank en fit met een personal trainer aan huis in Rotterdam.


Kralingse bos en het Zuiderpark, maar ook . MARISPORTS Personal Training is er voor iedereen die zich bewust is van het belang van sport en gericht bewegen. HealthCity Rotterdam Kralingen is een gezellige club waar je natuurlijk onbeperkt kunt fitnessen, maar ook.

Een Personal Trainer kan je dan goed helpen. Trainingen vinden plaats in mijn Personal Training Studio in Rotterdam Centrum. Fruit en handdoeken zijn altijd gratis tot je . Personal Trainers HealthCity Kralingen Rotterdam. Personal Trainer HealthCity Kralingen Rotterdam, en schrijf je nu in.


Welkom bij Elite sportcenter, Rotterdam. Personal training in uw eigen exclusieve omgeving. Elite Sportcenter is van alle luxe voorzien en biedt u privacy en . Personal training betekent juist persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij het behalen van de.

Een personal trainer inhuren is geen luxe, maar juist een goede investering in jouw. Avonds Sportief Wandelen in Rotterdam Kralingen! MyPT Box, Chris Bennekerslaan 25b, 30EB Rotterdam, KVK 57158118.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts