donderdag 14 april 2016

Bodyshape

BodyShape is een complete en gevarieerde groepsles. Voor een betere conditie, meer kracht en calorieën verbranden. Gaan jouw doelstellingen over fitness, afvallen of sporten?

Dan ben je bij Bodyshape in Leeuwarden aan het juiste adres. Door de aerobics-achtige vorm heeft BodyShape een raakvlak met BodyAttack, maar niet dezelfde intensiteit. De inspanning en bewegingen zijn vergelijkbaar . Informatie over de training mogelijkheden op het gebied van fitness en afslanken.

Een conditietraining op muziek waarbij de nadruk ligt op spierversterkende oefeningen. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van materialen . Een leuke gevarieerde les waarbij conditietraining en krachttraining aan bod komt. Wil je eens meedoen een een “Freestyle”groepsles dan is Bodyshape een groepsles die basisprincipes van conditietraining en spiertraining combineert. BodyShape is een trainingsmethode voor een juiste houding en een beter figuur. Door middel van statische training wordt de basisspanning in . Body Shape - een efficiënte trainingsmethode, gericht op de verbetering van het lichaamscontour.


Er worden oefeningen gegeven die de spierkracht, houding . BodyShape is een zeer complete en gevarieerde groepsles op geweldige muziek van toen en nu.

Er wordt op plezierige wijze gewerkt aan .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts